Vis meny English

Karina Andersen Aas

Lederutvikler og mental trener i MIND: Karina Andersen Aas er en fremragende formidler, får mennesker til å ta ut sitt beste i samspill, og veileder idrettsutøvere til prestere på sitt aller beste.

Verdier

Karina er levende opptatt av læring, vekst og utvikling, og har et genuint ønske om å gjøre en forskjell i møte med de hun veileder. Karina er god til å skape tillit og kontakt.

Erfaring

Bred erfaring fra utvikling av ledere, team og organisasjoner hvor hun har jobbet med veiledning, mental trening, teamutvikling og ledertrening – både innen næringslivet og i idretten.

Utdanning

Positiv psykologi-basert mastergrad i rådgivning og bachelorgrad i pedagogikk ved NTNU, med spesialisering innen relasjonsledelse, team og samhandling, prestasjonspsykologi og arbeidsglede.

Karina har en veldig god tilnærming til å finne ut hvilke kvaliteter/verdier/styrker jeg har, med en overbevisende glød og engasjement i tilnærmingen. Veiledningssamtalene gjør at jeg blir bedre kjent med meg selv, og jeg går alltid ut fra samtalen med en litt høyere selvtillit og tro på meg selv. Karina styrer meg inn på mål og prosjekt som åpenbart vil utvikle det som er mine viktigste styrker og verdier. Stig Håvard Solum – gruppeleder arkitektur-virksomhetsutvikling, HEMIT
Vår opplevelse av Karina er ensidig positiv. Hun er nøyaktig, godt forberedt, faglig sterk og trygg, og formidler budskapet tilpasset den målgruppe hun møter. De eksterne tilbakemeldingene vi mottar er at Karina er inspirerende, bygger motivasjon/refleksjon, er flink til å skape trygghet og sterk på oppfølging. Kjell Bjarne Helland – organisasjonssjef, Sør-Trøndelag Idrettskrets
Lisa Vivoll Straume
Tim Rudi Veiteberg