Vis meny English

Christine Storø Bischoff

Christine har en Master i Internasjonale relasjoner. Hun er opptatt av å drive frem utviklingstiltak og bruker kommunikasjon som et strategisk virkemiddel til å få til endring.

Verdier

Christine drives av læring, utvikling og beste praksis. Hun brenner for fag og er alltid på jakt etter ny kunnskap. Christine er opptatt av å drive frem utviklingstiltak som treffer på behovene og bruker kommunikasjon som et strategisk virkemiddel for å få til endring.

Erfaring

Christine har lang erfaring med leder- og organisasjonsutvikling i privat og offentlig sektor. Hun har jobbet med ledergrupper, lederveiledning og personalgrupper/organisasjoner med fokus på å skape miljøer hvor man ønsker å være og fungere på sitt beste. Hun har jobbet spesielt med effektive ledergrupper, transformasjonsledelse og prosessledelse. Hun har lang erfaring med organisasjonsutvikling i flere store frivillige organisasjoner hvor felles mål og mening er avgjørende for å motivere til frivilling innsats.

Utdanning

Master i Internasjonale relasjoner fra Stellenbosch University og MA Honours Sosiologi fra University of Edinburgh. Hun har også videreutdanning i prosjektledelse fra NMBU og konflikthåndtering fra Høgskolen i Buskerud.

Håkon Tveiterås
Magnus Ingebrigtsen